Instituut Studio

Een avond make-up moet uitgesproken maar ook gesofisticeerd zijn om er glamoureus en stralend uit te zien. Het gedempte licht zorgt ervoor dat je kunt spelen met kleuren en texturen!

Stap 1: een perfecte teint. Om er stralend uit te zien in schemerlicht, moet je teint zijdeachtig zijn. We kiezen voor een vloeibare en poederachtige foundation die je huid uniform maakt zonder te overdrijven. En vervolgens poederen we dit af om de foundation te fixeren.
Stap 2: geïriseerde jukbeenderen. We benadrukken de jukbeenderen met een licht amber- en parelmoerkleurige blush die mooi blinkt in het licht
Stap 3: een prachtige blik. Een mooie blik is heel belangrijk in avondmake-up. Hij moet intens en sensueel zijn. Wie gaan voor donkere , intense kleuren en maken gebruik van een kohlpotlood of eyeliner. Ten slotte werken we de wimpers bij met een volumegevende mascara die je blik diepte en intensiteit zal geven.

Toegelaten fantasietjes en kleine extra’s: valse wimpers , huidjuwelen, glitters, pailletten, strass,… Combineer chic en glamour op een bruisende manier!

Duur 30 min
Prijs: 40€

Supplementen
Troswimpers of valse wimpers: 10€
Epilatie wenkbrauwen: 8€