Instituut Studio

Na vele jaren een andere job uit te oefenen , heb ik dan toch de stap gezet.
In december 2011 opende ik , Dominique Abbeloos , de deuren van mijn schoonheidsinstituut Pure & Well.

De zoektocht naar de naam voor mijn instituut was eigenlijk snel gekozen. Ik heb gekozen voor een concept waar ik echt voor wil gaan.

“Pure” komt van puur, want ik hou van de natuurlijke schoonheid.
Een vleugje make-up mag zeker , dit geeft je een extra frisheid om de dag te beginnen, maar toch blijf je naturel.

“Well” komt van goed. Het is heel belangrijk om ons goed te voelen. Hierbij spelen heel wat factoren een rol. Door ons te laten verzorgen , voelen we ons al vaker een stukje beter in ons vel.

Ik ben dan opzoek gegaan wat we als mens nog kunnen gebruiken om ons beter te voelen. We klagen niet enkel over onze huid die aan het verouderen is, maar ook over ons gewicht , onze look, onze gedachten, ….

In 2015 opende ik een tweede gedeelte , dit gedeelte heb ik de studio genoemd. Een leuke ruimte waar men terecht kan voor workshops van make-up , kleur en stijl en waar een diëtiste je raad geeft in voeding.

Mijn moto is “ Voel je goed zowel van binnen als van buiten” . Ook kan men nu terecht in het instituut voor energetisch lichaamswerk. Om met je zelf weer helemaal in evenwicht te komen.

Ik heb gemerkt dat door met meerdere mensen samen te werken , Pure & Well mee evolueert met zijn tijd. Samen zijn we sterk.

Wat leuk is en wat men niet vaak ziet , is dat men bij Pure & Well voor make-up en opsteekkapsels kan komen. Je hoeft niet eerst naar de kapper , alles kan hier of ter plaatste gebeuren. Dit is dan ook één van mijn specialiteiten geworden “Bruidsmake-up en bruidskapsels”

Kortom een groot aanbod aan verzorgingen bij Pure & Well , maar waar de klant altijd centraal blijft staan.

Ik maak dus heel graag tijd voor u vrij !

Groetjes
Dominique

Algemeen 3 class= Algemeen 2 class= Algemeen class=